البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

تهویه صنعتی / طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی/ هواکش های صنعتی/ فن سانتریفیوژ / تصفیه کننده هوا / تهویه ماشین آلات / مشاوره ساخت سیستم تهویه / آموزش تهویه صنعتی و مطبوع

البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

تهویه صنعتی / طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی/ هواکش های صنعتی/ فن سانتریفیوژ / تصفیه کننده هوا / تهویه ماشین آلات / مشاوره ساخت سیستم تهویه / آموزش تهویه صنعتی و مطبوع

البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

با تشکر از حسن انتخاب شما بازدیدکننده گرامی!

البرز فن ایران، مرجعی تخصصی است که مستقل از هر شرکت یا اشخاص حقوقی با نام های مشابه می باشد، از تاریخ 16 تیر ماه 1394 در حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) برای افزایش سطح ایمنی و بهداشت در صنایع، راه اندازی شده است. و فعالیت اصلی آن در طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی و ارائه مشاوره برای این سیستم ها می باشد. علاوه بر این، در طراحی سیستم های اعلام و اطفا حریق و دیگر زمینه های ایمنی، محیط زیست، مشاوره و آموزش نیز فعالیت دارد و سعی شده است مطالب موجود در وبلاگ پوشش مناسبی به مباحث HSE داشته باشند.

با توجه به اینکه البرز فن ایران فاقد شخصیت حقوقی (شرکت) ثبت شده می باشد، متخصصان مجرب و همچنین فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر به عنوان کارشناس ارشد و کارشناس در ارائه مشاوره، طراحی و ساخت سیستم های مربوطه به صورت قراردادهای حقیقی خدمت رسانی خواهند کرد.

از همه عزیزان و بازدیدکنندگان و همکاران تقاضا می شود جهت حفظ ارزش و جایگاه این حوزه تخصصی و ایجاد اعتماد و اعتبار، چه در زمینه کپی برداری از مطالب و چه در درخواست طراحی و ساخت سیستم و دیگر موارد، مضامین اخلاق حرفه ای را رعایت نمایند.

جهت ارائه بهتر خدمات و اطلاع رسانی، نرخ پیش فرض خدمات، در منوهای بالایی وبلاگ درج شده است. همچنین امکان پرسش و پاسخ و منوی ثبت سفارشات محیا شده است. امید است در انتخاب مناسب و تصمیم گیری ها مفید واقع گردد.

تلفن تماس : 09379873875 پیمان فر
ایمیل: Ventilation@vatanmail.ir
ایمیل2: Ventilation.Iran@gmail.com

خبرنامه





Powered by WebGozar

بایگانی

نکاتم مهم در طراحی سیستم تهویه آشپزخانه های صنعتی و تجاری

 

  1. آشپزخانه های صنعتی باید دارای فشار منفی نسبت به محیط اطراف خود باشند ، امن نسبت به فضای آزاد باید داری فشار مثبت باشند ، این فشار مثب بودن آشپزخانه های تجاری جهت تنفس و تسهیل در تنفس کشیدن افراد و کارکنان آن میباشد
  2. ایجاد فشار مثبت در یک آشپزخانه صنعتی با ایجاد هوای تازه جبرانی یا همان make up air صورت می گیرد که لزوم آن در قسمت بالا کامل بیان شد
  3. تزریق هوای جبرانی به دخل فضای آشپزخانه صنعتی به هیچ عنوان باعث برداشتن بارهایی که باید تخلیه شوند نمی شوند ، بلکه فقط باعث رقیق کردن ذرات ، بخارات ناشی از پخت پز ، و گازهای حاصل از حتراق دستگاها می باشد
  4. حجم هوای ورودی به اشپزخانه بر اساس دبی حجم هوای خروجی تعیین می شود
  5. موقعیت و توزیع دبی هوای وردی یا همان make up air به داخل اشپزخانه به وسیله نزخ تعویض هوای اتاق تجیهزات و با استفاده از جدول گفته شده در مبحث 14 تعیین می شود
  6. موقیعت بازشو و پنجره های آشپزخانه صنعتی برای تهویه طبیعی باید از فضاهایی باشد که مشرف بخ هوای تازه باشد نه فضاهای آلودگی و غبار الود

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی