البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

تهویه صنعتی / طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی/ هواکش های صنعتی/ فن سانتریفیوژ / تصفیه کننده هوا / تهویه ماشین آلات / مشاوره ساخت سیستم تهویه / آموزش تهویه صنعتی و مطبوع

البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

تهویه صنعتی / طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی/ هواکش های صنعتی/ فن سانتریفیوژ / تصفیه کننده هوا / تهویه ماشین آلات / مشاوره ساخت سیستم تهویه / آموزش تهویه صنعتی و مطبوع

البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

با تشکر از حسن انتخاب شما بازدیدکننده گرامی!

البرز فن ایران، مرجعی تخصصی است که مستقل از هر شرکت یا اشخاص حقوقی با نام های مشابه می باشد، از تاریخ 16 تیر ماه 1394 در حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) برای افزایش سطح ایمنی و بهداشت در صنایع، راه اندازی شده است. و فعالیت اصلی آن در طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی و ارائه مشاوره برای این سیستم ها می باشد. علاوه بر این، در طراحی سیستم های اعلام و اطفا حریق و دیگر زمینه های ایمنی، محیط زیست، مشاوره و آموزش نیز فعالیت دارد و سعی شده است مطالب موجود در وبلاگ پوشش مناسبی به مباحث HSE داشته باشند.

با توجه به اینکه البرز فن ایران فاقد شخصیت حقوقی (شرکت) ثبت شده می باشد، متخصصان مجرب و همچنین فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر به عنوان کارشناس ارشد و کارشناس در ارائه مشاوره، طراحی و ساخت سیستم های مربوطه به صورت قراردادهای حقیقی خدمت رسانی خواهند کرد.

از همه عزیزان و بازدیدکنندگان و همکاران تقاضا می شود جهت حفظ ارزش و جایگاه این حوزه تخصصی و ایجاد اعتماد و اعتبار، چه در زمینه کپی برداری از مطالب و چه در درخواست طراحی و ساخت سیستم و دیگر موارد، مضامین اخلاق حرفه ای را رعایت نمایند.

جهت ارائه بهتر خدمات و اطلاع رسانی، نرخ پیش فرض خدمات، در منوهای بالایی وبلاگ درج شده است. همچنین امکان پرسش و پاسخ و منوی ثبت سفارشات محیا شده است. امید است در انتخاب مناسب و تصمیم گیری ها مفید واقع گردد.

تلفن تماس : 09379873875 پیمان فر
ایمیل: Ventilation@vatanmail.ir
ایمیل2: Ventilation.Iran@gmail.com

خبرنامه





Powered by WebGozar

بایگانی

ایرواشر

چهارشنبه, ۱۶ بهمن ۱۳۹۸، ۱۰:۲۱ ق.ظ

هواشور یا ایرواشر Air Washer دستگاهی است که برای خنک کردن هوا از روش پاشش پودر آب روی هوای عبوری از دستگاه استفاده می کند. ایرواشرها می توانند به صورت یک دستگاه مستقل و یا به عنوان جزئی از هواساز و دیگر سیستم های تهویه مطبوع مورد استفاده قرار گیرند.

ایرواشرها دارای انواع آپارتمانی و صنعتی بوده که در مدل های افقی یا عمودی، روبروزن یا بالا زن، مجهز به کویل گرمایشی یا فاقد کویل گرمایشی ارائه می شوند.

ایرواشرها را می توان در اکثر نقاط و شهرهای ایران و خاورمیانه که در تابستان دارای آب و هوای خشک (رطوبت نسبی هوا کمتر از 40% تا 45% ) هستند، مورد استفاده قرار داد.

Image result for ‫ایرواشر‬‎

نحوه کارکرد ایرواشر :

  • هوای گرم تابستان توسط فن ایرواشر به داخل دستگاه مکیده می شود. ایرواشرها با استفاده از پمپ آب قوی و نازل های خود هوا را شستشو داده و خنک می نمایند، ذرات گرد و غبار و آلودگی های موجود در هوا پس از برخورد با ذرات پودری آب که از نازل ها پاشیده شده اند، از هوا زدوده شده و هوای خنک و تمیز از ایرواشر خارج می گردد. تبادل حرارتی هوا با ذرات آب و غبارگیری آن باعث خنک شدن هوای خروجی از ایرواشر در تابستان می گردد.

اجزای مهم ایرواشر :

  • ایرواشرها به صورت مستقل و یا در تعامل با بقیه اجزاء سیستم تهویه مطبوع ساختمان قرار می گیرند و شامل بدنه، الکتروموتور، فن، فیلتر تصفیه هوا، نازل ها، پمپ آب، تشتک، دیفیوز (پخش کننده هوا)، کویل آب گرم و تیغه های قطره گیر می باشند.

Image result for ‫ایرواشر‬‎

مزایای دستگاه ایرواشر :

  1. مصرف بهینه برق و هزینه های کمتر (برق در تابستان و گاز در زمستان) نسبت به سیستم های تراکمی دارای کمپرسور
  2. مصرف بهینه آب در ایرواشر نسبت به کولرهای آبی
  3. تأمین رطوبت مورد نیاز ساختمان و ساکنین در گرمای خشک تابستان
  4. هزینه های نگهداری و تأمین قطعات یدکی ایرواشرها به مراتب کمتر از سیستم هایی نظیر کولر گازی و چیلر می باشد.
  5. به علت تمرکز دستگاه های گرمایشی و سرمایشی در یک دستگاه، دردسرهای اجرایی و هزینه های نگهداری دستگاه های متعدد اتاقی (شوفاژ و فن کویل) حذف می شود.
  6. حذف رایزرهای آب شوفاژ و لوله ها از کف و در نتیجه کاهش دردسرهای کف سازی ضخیم و کاهش بارهای مرده ساختمان
  7. استفاده از فضای مرده بالای سقف کاذب جهت توزیع هوا توسط کانال های هوادهی
  8. امکان نصب دستگاه ایرواشر بصورت متمرکز در فضاهای پرت ساختمان و سهولت دسترسی برای تعمیرات و نگهداری
  9. امکان کنترل حرارت و رطوبت و استفاده از هوای تازه بیرون در تابستان و زمستان
  10. استفاده از برق تک فاز به ویژه در سیستم های آپارتمانی: اکثر سیستم های تراکمی (مانند کولرهای گازی) از ظرفیت 36000 بی تی یو به بالا، از برق سه فاز استفاده می کنند. به عنوان مثال برای آپارتمانی با حدود 100 متر مربع به بالا در صورت استفاده از اسپلیت یا داکت اسپلیت باید از برق سه فاز استفاده شود. اما چنانچه از ایرواشر استفاده کنیم حتی برای آپارتمان های 300 متر مربعی هم نیازی به برق سه فاز وجود ندارد.
  11. هزینه اولیه مناسب و منطقی مخصوصا در فضاهای بزرگ.
    هر چه وسعت و حجم فضای ساختمان بزرگتر می شود، تفاوت قیمت اولیه و تفاوت هزینه های برق و انرژی بین ایرواشر (زنت) و سیستم های تراکمی بیشتر می شود. 
  12. گرمایش و سرمایش ایرواشرها به سرعت انجام می شود، یعنی برای فضاهایی که از آنها استفاده منقطع می شود (مدارس، مساجد و...) مناسب می باشند. همچنین در ساختمان های مسکونی نیازی به روشن بودن دائمی سیستم در مواقعی که ساکنین در آن حضور ندارند نیست.

معایب دستگاه ایرواشر :

  1. اصولا سرمایش ایرواشر و زنت دارای کیفیت سرمایش کولر گازی، داکت اسپلیت یا چیلر نیست. به ویژه در ساعات خیلی گرم روز یا در روزهای خیلی گرم در شهرهای گرمسیری (مانند قم) راندمان سرمایش دستگاه کاهش می یابد.
  2. آب باعث دردسرهای خاص خود بویژه در نگهداری دستگاه ها می باشد.
  3. برای کاربری هایی که گرمای نهان زیادی دارد (مانند محل پخت و پز، اماکنی که در آن تعداد افراد زیادی به صورت متراکم حضور دارند و اصولا هر جایی که بخار آب وجود دارد) سرمایش ایرواشر (و زنت) فاقد کیفیت لازم می باشد.
  4. در مناطق مرطوب و شرجی (مانند شمال و جنوب ایران) نمی توان از این دستگاه ها انتظار سرمایش مناسب داشت.

موارد فنی دیگر در ایرواشرها :

  • رطوبت گیری: عمل رطوبت زدایی در ایرواشرها زمانی میسر است که دمای آب اسپری شده کمتر از دمای مرطوب هوای ورودی باشد. هرچه آب اسپری شده سردتر باشد، رطوبت گیری آن بیشتر شده و هوا خنک تر می گردد.
  • کنترل خوردگی در ایرواشر: کنترل خوردگی در هر سیستم فلزی که با آب کار می کند امری واجب و ضروری می باشد. دی اکسید کربن، دی اکسید گوگرد و دیگر گازهای خورنده می توانند در اثر حل شدن در آب مشکلات جدی به وجود آورند. مجموع این مواد اسید رقیق و ملایمی را تشکیل می دهند که به آسانی به سطوح حفاظت نشده حمله کرده و باعث خوردگی می شوند و از مشخصه های آن افت فشار در نازل می باشد. برای اصلاح این وضعیت یک پوشش بازدارنده خوردگی روی سطح فلز ایجاد می کنند که در این حالت PH آب را تا حدود 9 افزایش می دهد. این مقدار PH اسیدهای سطح را خنثی کرده و رشد باکتری در سیستم ایرواشر را به تعویق می اندازد.
  • کنترل پرز و بخار روغن در ایرواشرها: روغن هایی که در بخار هوا وجود دارند از کارکرد ماشین آلات در سرعت های بالا به وجود می آیند. ذرات روغن باعث اختلال در عملکرد سیستم می شوند. این اشکال می تواند توسط جدا کننده های روغن برطرف گردد. این مواد روغن را از لجن و کثافات آب گرفته و به روی آب می آورند و با سرریز از سیستم خارج می کنند. اگر روغن در سیستم باقی بماند سیستم به نقطه ای می رسد که مجبور به خاموش شدن می شود.
  • کنترل بو در ایرواشرها: ایرواشر هوا را به بیرون می دهد یعنی جایی که مردم در آنجا تنفس می کنند، به این دلیل هوا باید تمیز و عاری از هر گونه بو بوده و آلودگی باشد. ایرواشرها به سرعت لزج شده و بو می گیرند. برای رفع این مشکل از اکسیدکننده های با بوی کم مانند پراکسید هیدروژن و بروم استفاده می کنند، به طوری که این مواد را 2 بار در هفته به سیستم ایرواشر تزریق میکنند.

منبع:  www.damatajhiz.com

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است
کاربران بیان میتوانند بدون نیاز به تأیید، نظرات خود را ارسال کنند.
اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید لطفا ابتدا وارد شوید، در غیر این صورت می توانید ثبت نام کنید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی