البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

تهویه صنعتی / طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی/ هواکش های صنعتی/ فن سانتریفیوژ / تصفیه کننده هوا / تهویه ماشین آلات / مشاوره ساخت سیستم تهویه / آموزش تهویه صنعتی و مطبوع

البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

تهویه صنعتی / طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی/ هواکش های صنعتی/ فن سانتریفیوژ / تصفیه کننده هوا / تهویه ماشین آلات / مشاوره ساخت سیستم تهویه / آموزش تهویه صنعتی و مطبوع

البرز فن ایران (مرجع تخصصی تهویه صنعتی)

با تشکر از حسن انتخاب شما بازدیدکننده گرامی!

البرز فن ایران، مرجعی تخصصی است که مستقل از هر شرکت یا اشخاص حقوقی با نام های مشابه می باشد، از تاریخ 16 تیر ماه 1394 در حوزه سلامت، ایمنی و محیط زیست (HSE) برای افزایش سطح ایمنی و بهداشت در صنایع، راه اندازی شده است. و فعالیت اصلی آن در طراحی و ساخت سیستم های تهویه صنعتی و ارائه مشاوره برای این سیستم ها می باشد. علاوه بر این، در طراحی سیستم های اعلام و اطفا حریق و دیگر زمینه های ایمنی، محیط زیست، مشاوره و آموزش نیز فعالیت دارد و سعی شده است مطالب موجود در وبلاگ پوشش مناسبی به مباحث HSE داشته باشند.

با توجه به اینکه البرز فن ایران فاقد شخصیت حقوقی (شرکت) ثبت شده می باشد، متخصصان مجرب و همچنین فارغ التحصیلان دانشگاه های معتبر به عنوان کارشناس ارشد و کارشناس در ارائه مشاوره، طراحی و ساخت سیستم های مربوطه به صورت قراردادهای حقیقی خدمت رسانی خواهند کرد.

از همه عزیزان و بازدیدکنندگان و همکاران تقاضا می شود جهت حفظ ارزش و جایگاه این حوزه تخصصی و ایجاد اعتماد و اعتبار، چه در زمینه کپی برداری از مطالب و چه در درخواست طراحی و ساخت سیستم و دیگر موارد، مضامین اخلاق حرفه ای را رعایت نمایند.

جهت ارائه بهتر خدمات و اطلاع رسانی، نرخ پیش فرض خدمات، در منوهای بالایی وبلاگ درج شده است. همچنین امکان پرسش و پاسخ و منوی ثبت سفارشات محیا شده است. امید است در انتخاب مناسب و تصمیم گیری ها مفید واقع گردد.

تلفن تماس : 09379873875 پیمان فر
ایمیل: Ventilation@vatanmail.ir
ایمیل2: Ventilation.Iran@gmail.com

خبرنامه





Powered by WebGozar

بایگانی

۴ مطلب در اسفند ۱۳۹۷ ثبت شده است

Image result for ‫تبریک سال نو کاری‬‎



سال نو می شود، زمین نفسی دوباره می کشد، برگ ها به رنگ در می آیند و گل ها لبخند می زند
پرنده های خسته بر می گردند و در این رویش سبز دوباره... من... تو... ما... کجا ایستاده ایم
سهم ما چیست؟ نقش ما چیست؟ پیوند ما در دوباره شدن با کیست؟
زمین سلامت می کند و ابرها درودتان سال نو مبارک...


سال نو را به همه  کاربران  عزیز تبریک می گوییم. همه تلاش البرز فن ایران در سال 97 

مبذول به جلب رضایت مشتریان گرامی به عنوان سرمایه ارزشمند این مجموعه بوده است.

امیدواریم در سال جدید بتوانیم در عرصه خدمات رسانی به مشتریان موفق تر باشیم.


  • ارسلان پیمان فر

خشک کن (درایر)

۲۰
اسفند

خشک کن

مواد مصرفی در صنایع بنا بر شرایط تولید و یا شرایط محیطی دارای رطوبت می باشند که این رطوبت می بایست جهت مصرف و یا انجام مرحله بعدی پروسه از مواد گرفته شود که این مسئله وجود خشک کن در پروسه  را قطعی می نماید.

پروسه خشک کردن

اساس کار خشک کردن مواد شامل تولید حرارت جهت تبخیر آب و انتقال آب تبخیر شده از داخل خشک کن توسط سیال عامل می باشد . در بعضی موارد که مواد به حرارت حساس باشند می توان اساس طراحی خشک کن بر اساس انتقال جرم صورت می گیرد که توام با ایجاد فشار منفی در داخل دستگاه می باشد .

معمولاً خشک کن ها بر اساس رطوبت ورودی و خروجی و نیز ظرفیت و سایز مواد ورودی و حساسیت مواد به حرارت طراحی می گردند . در مواردی که مواد به حرارت حساسند  و یا در اثر گرما تغییر رنگ می دهند از حرارت غیرمستیقم استفاده می شود که در این نوع خشک کن ها عمده مسئله  خشک کردن با انتقال جرم  ( mass transfer ) انجام می گیرد . هوای محیط در یک واحد هوا ساز  ( hot gas generator )تا درجه حرارت مورد نیاز گرم شده و توسط یک دستگاه فن در داخل استوانه خشک کن  جریان می یابد .  داخل دستگاه با توجه به پروسه خشک کردن،  به چند ناحیه (zone) تقسیم شده و در هر ناحیه پره های هدایت مواد  (flights )  با زاویه ای متفاوت،  عمل پراکنده کردن  موادرا  در سطح مقطع خشک کن و در مقابل هوا ، انجام می دهند و با این ترتیب سطح انتقال حرارت و انتقال جرم به حداکثر می رسد.  سیال عامل گرم پس از عبور از میان  مواد امکان انتقال حرارت ( heat transfer ) و انتقال جرم ( mass transfer ) را افزایش می دهند . یک پارامتر مهم در طراحی ، سرعت جرمی سیال ( gas mass velocity )  می باشد که افزایش پارامترفوق باعث افزایش راندمان خشک کن و نیز افزایش  سرعت انتقال جرم در خشک کن و باعث فرارمواد از خشک کن می گردد .

شیب خشک کن ها معمولاً بین 1 – 4 درجه می باشد و سرعت دورانی آنها بین r.p.m  1-5  می باشد .

این پارامتر را با توجه به خواص  فیزیکی مواد باید در یک نقطه بهینه نمود و معمولاً برای مواد درشت در محدوده 2000 – 25000 ( kg / m 2 – h ) انتخاب می شود .

هوای خروجی از خشک کن نیز توسط یک دستگاه مولتی سیکلون و فیلتر کیسه ای تصفیه می گردد .

نکته مهم دیگر در طراحی خشک کن ، جهت حرکت هوا و مواد می باشد که انتخاب سیستم فوق نیز تابعی از شرایط فیزیکی و شیمیایی مواد و پروسس می باشد .

به طور کلی  خشک کن های دوار از لحاظ تماس مواد با هوای محترقه به دو دسته تقسیم می شوند:  

1– مستقیم (Direct)،که مواد و هوای داغ  در تماس با یکدیگر می باشند.

2 -  غیر مستقیم (Indirect)، که  هوای داغ  و مواد با هم در تماس نمی باشند .

خشک کن های مستقیم و غیر مستقیم نیز به دو دسته تقسیم و  به شرح زیر ساخته می شوند :

1– هم جهت (Current)، که مواد و سیال عامل در یک جهت حرکت می کنند.

2 – غیر هم جهت (Counter Current)، که مواد و سیال عامل مخالف جهت  یکدیگر حرکت می کنند .


منبع: www.dayansanat.com

  • ارسلان پیمان فر

این نرم افزار افزونه ای برای نرم افزار کاربردی AutoCad می باشد که در طراحی و رسم نقشه های سیستم های تهویه به صورت دو بعدی و سه بعدی مورد استفاده است. 

Image result for Cadvent


دریافت نرم افزار 1
حجم: 16.8 مگابایت


دریافت نرم افزار 2
حجم: 78.6 مگابایت





  • ارسلان پیمان فر

برای خاموش کردن آتش مواد شیمیایی می توان از پودر و گاز استفاده کرد

برای خاموش کننده های پودر و گاز، روش خفه کردن سطحی مورد استفاده است لذا سطح حریق مهم بوده و لازم است با توجه به جدول محاسباتی، وزن مورد نیاز پودر تعیین شود .


1ـ محاسبه سطح کارگاه: در این مرحله مساحت کل کارگاه یا ناحیه احتمالی بروز حریق، بر حسب  m2 تعیین می‌‌گردد.


2ـ تعیین دانستیه مواد سوختی: با توجه به قرارگیری مواد در سطح کارگاه دانستیه آن در هر متر مربع تعیین می‌گردد. کم خطر: 60 ، خطر متوسط: 70 و پر خطر: 90  (کیلوگرم بر متر مربع) در نظرگرفته می‌شود.


3ـ تعیین میزان خطرکارگاه: در محاسبه اطفاء حریق دستی پودر و گاز سه سطح خطر (1و2و3) برای کارگاه در نظر گرفته می‌شود. این عامل به همراه فاکتور خاموش کنندگی در تعیین میزان  پودر مورد نیاز کاربرد دارد.


4ـ تخمین حداکثر سطح احتمالی حریق: چون در این روش از خفه کردن سطحی استفاده می‌گردد باید حداکثر سطحی از مادة سوختی که ممکن است در هنگام کشف حریق دچار آتش‌سوزی شود با داشتن بار حریق و سرعت احتمالی گسترش آتش توسط کارشناس طراح تخمین زده شود. بدیهی است این سطح نمی‌تواند زیاد باشد زیرا در آن صورت به روش‌ دستی قابل اطفاء نخواهد بود.


5ـ فاکتور خاموش کنندگی: این فاکتور با توجه به نوع پودر مصرفی از نظر مرغوبیت، میزان خطر حریق از نظر بار حریق و سرعت گسترش، ارزش دستگاه‌ها و کالاهای در معرض سوختن و  میزان مهارت افراد عمل کننده بین 2 تا 10 کیلوگرم برای هر متر مربع تعیین می‌گردد. اگر خطر حریق کم باشد 4-2، خطر متوسط باشد 8-6 و در صورتیکه خطر زیاد باشد 10 انتخاب می‌گردد.


6ـ محاسبه وزن کلی پودر مورد نیاز: در این مرحله وزن پودر حاصل ضرب سطح احتمالی حریق در فاکتور خاموش کنندگی خواهد بود.


7ـ تعیین تعداد و نوع دستگاه‌های خاموش کننده: در این مرحله با توجه به وسعت کارگاه و دسترسی افراد برای رسیدن به خاموش کننده و حداکثر فاصله دسترسی که نباید از 10 متر بیشتر باشد، تعداد و نوع خاموش کننده‌ها تعیین می‌گردد. وزن کپسولهای پودری بازار 6 ، 9 ، 12 ، 25 ، 45 و 50 کیلویی می‌باشد.


8ـ در خاتمه باید پلان کارگاه و محل مناسب نصب خاموش کننده‌ها دستی بر روی آن مشخص گردد.


  • ارسلان پیمان فر